Hyundai IONIQ car sharing op camping Roosdunen

geplaatst in: Nieuws | 0
Gratis de energiezuinige Hyundai IONIQ rijden op Ameland?

Dat kan vanaf nu ook bij camping Roosdunen. Als gast van camping Roosdunen kun je tijdens je vakantie gratis gebruik maken van de Hyundai IONIQ elektrisch of hybryde! Je kunt een Hyundai IONIQ tot maximaal 3 uur per dag reserveren om op je gemak de voordelen van elektrisch rijden te ontdekken. Maak een mooie tour naar één van de andere dorpen, de prachtige bos- en duingebieden, de vuurtoren of de kooiplaats.

 
Ervaar de ongekende souplesse!

Elektrisch rijden wint steeds meer terrein aan populariteit. Het is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam en beter voor het milieu. De Hyundai IONIQ is een comfortabele en ook zeer krachtige auto. Ervaar de stilte en de kracht van elektrisch rijden nu zelf! 

 
Reserveren

Een Hyundai IONIQ reserveren kan eenvoudig via de receptie van camping Roosdunen.
Ga langs bij de receptie of bel   +31 (0)519 55 41 34 voor meer informatie.

De elektrische auto’s zijn dagelijks te reserveren van:

  • 09.00 uur – 12.00 uur
  • 13.00 uur – 16.00 uur
  • 18.00 uur – 21.00 uur

Voor meer informatie

Algemene voorwaarden Hyundai IONIQ rijden 

Meer weten over de Hyundai IONIQ? Ga hier naar de Hyundai website.

 

Deel dit bericht: