Herfstbuffet

geplaatst in: Nieuws | 0

De Kampeerdersvereniging Roosdunen organiseert donderdag 25 oktober 2018 een herfstbuffet.

Aanvang is om 17.30 uur in “de wijde blik”.

Het buffet wordt verzorgd door “de Boerderij” en zal bestaan uit;
– rundvleessalade – vissalade – divers brood – kruidenboter, olijventapenade en aioli – pasta salade – spareribs met diverse sausjes – drumsticks – Amelander runder stoof – groenten quiche in blokjes gesneden – aardappelkroket – aardappel krieltjes – mayonaise

Kosten
Volwassenen euro 17,50 ( leden KVR 12,50)
Kinderen t/m 12 jaar euro 10,00 (leden KVR 5,00)U kunt u opgeven bij de receptie van camping Roosdunen tot uiterlijk dinsdagavond 24 oktober 17.00 uur. U dient op te geven uw naam, aantal personen ( aantal kinderen tot en met 12 jaar) , uw caravannummer.
Betaling gebeurt ter plaatse. Aub met gepast geld betalen.

Deel dit bericht:
FACEBOOK
FACEBOOK
GOOGLE