Nieuwe WOZ benadering gemeente Ameland

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste kampeerders,

Zoals jullie allicht al vernomen hebben, is de gemeente Ameland voornemens de WOZ benadering te wijzigen. Uw kampeermiddel is dan ineens geen kampeermiddel meer maar een WOZ object. Na de forse verhoging van de forenzenbelasting, wordt dan ook de reinigings- en rioolbelasting fors hoger.

Binnenkort ontvangt u een email van uw kampeerders vereniging. Hierin staat meer informatie hoe u bezwaar kunt maken tegen deze verhoging. Het is belangrijk dat een ieder zijn stem laat horen door middel van een bezwaarschrift.


Hieronder vindt u een link naar de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeente) betreffende afvalstoffenheffing/ reinigingsrecht. Op de site van VNG is ook meer informatie te vinden over rioolheffing. Kunt u zich eventueel al verdiepen in de materie.

https://vng.nl/producten-diensten/databanken/belastingkennis-voor-raadsleden/alle-belastingen-op-een-rij/reinigingsheffingen

https://vng.nl/onderwerpenindex/belastingen/overige-belastingen/heffing-afvalstoffen-en-reiniging

Deel dit bericht: