Herfstbuffet 2019

De kampeerdersvereniging organiseert i.s.m. met camping Roosdunen een herfstbuffet. Het buffet wordt verzorgd door eetcafe “de Boerderij” en is toegankelijk voor leden en niet-leden van de kampeerdersvereniging.

Waar: In de Wijde Blik.
Wanneer: 24 oktober 2019
Tijdstip 17.30 uur

Het buffet zal bestaan uit: – rundvleessalade – vissalade – divers brood – kruidenboter, olijventapenade en aioli – pasta salade – spareribs met diverse sausjes – drumsticks – Amelander runder stoof groenten quiche in blokjes gesneden – aardappelkroket – aardappel krieltjes – mayonaise

Kosten;
Volwassenen euro 17,50 ( leden KVR 12,50)
Kinderen t/m 12 jaar euro 10,00 (leden KVR 5,00)

U kunt u opgeven bij de receptie van camping Roosdunen tot uiterlijk dinsdagavond 22 oktober 16.00 uur. U dient op te geven uw naam, aantal personen ( aantal kinderen tot en met 12 jaar) , uw caravannummer.

Betaling gebeurt ter plaatse. Aub met gepast geld betalen.