Jeu de boules

geplaatst in: Nieuws | 0

De camping begint weer tot rust te komen. Nog een kunstzinnig maandje in het verschiet dan is het wel weer gebeurt voor dit seizoen. Niet voor de campingmedewerkers want die hebben nu meer tijd voor onderhoud en dergelijke.

Het afgelopen seizoen was dit vanzelfsprekend ook het geval. De jeu de boules baan was onder andere aangepakt en zag er weer fantastisch uit. Hij ziet er nog steeds goed uit maar er groeit nu wat onkruid op de baan. Tekenen van onbruik.

Wat lees ik vandaag in het AD. Jeu de boules ineens hip! Bij Millennials wel te verstaan.

Even googlen. Een paar van die persoonlijke eigenschappen die aan de Millennials worden toebedeeld zijn: zij hebben een positief zelfbeeld en vinden idealen belangrijker dan geld. De Millennials, dat zijn personen geboren tussen 1980 en 2000, delen veel kenmerken met de groep geboren tussen 1900 tot midden 1920.

Wat verder opviel in kop van het artikel dat het woord hip weer euhh.. hip is. Jeu de boules is een sociaal samenzijn, je bent in beweging en in de frisse lucht, maakt het hoofd leeg, etc.. Het wordt zelfs gebruikt voor te daten.

Jeu de boules is niet leeftijdsgebonden. Dus wat let u, wordt ook een millennial en hip. Laat er geen gras over groeien. Volgend jaar gewoon lekker sjeu de boelen.

Deel dit bericht: