Nieuw bestuur

Beste leden,

Helaas was het afgelopen jaar, door de coronamaatregelen, niet mogelijk om een ledenvergadering te houden. Er moest echter wel een nieuw bestuur gekozen worden in verband met enkele mutaties in het bestuur. In september vorig jaar hebben wij een voorstel gedaan voor een nieuw bestuur. Hierop zijn geen bezwaren gekomen.

Wie de leden zijn kunt u op deze site vinden onder het tabblad “Over KV-R / Bestuur”.

In het bericht van 20 september stond eveneens vermeld dat er op 17 oktober 2020 een overleg gepland stond met het bestuur van de Stichting Roosdunen. Dit overleg heeft, helaas, ook niet kunnen plaatsvinden in verband met corona. Hopelijk is dit overleg dit jaar wel mogelijk.

Inmiddels is het nieuwe bestuur achter de schermen al actief bezig. Het voornemen is om u actief te informeren op deze website.

Heeft u vragen, suggesties, ideeën, of andere zaken, neem dan contact op met een van de bestuurleden.
Bent u nog geen lid. Meldt u dan aan. Samen staan wij sterk.

Het bestuur.