Van tenthuisje tot duinvilla

geplaatst in: Prikbord | 0

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Jan de Koning. Ik heb samen met mijn vrouw een caravan op Roosdunen (nr.294).

Voorheen zaten we op camping Boomhiemke. Bij ons gedwongen vertrek van die camping heb ik een boek geschreven over de geschiedenis van Boomhiemke met als titel “Van tenthuisje tot duinvilla”.

Nu wil ik graag mensen op Roosdunen interviewen die al jaren een caravan hebben. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen van al die jaren en de ontwikkelingen die ze hebben meegemaakt. Het zou ook mooi zijn om mensen te interviewen die in het verleden een caravan gehad hebben en hen te vragen of zij hun belevenissen willen delen.

Als u wel een gesprek met mij wilt of als u iemand weet die hier al heel lang een caravan heeft en vast veel weet te vertellen, neemt u dan contact met mij op. Ik hoop op deze manier ook de geschiedenis van Roosdunen vast te leggen en wie weet komt er nog eens een leuk boek van.

Mijn mailadres is jwdekoning50@gmail.com

Deel dit bericht: