Gezocht secretaris

Als secretaris van de kampeerders vereniging Roosdunen (KVR) ga je o.a. helpen bij het invoeren van de nieuwe wet WBTR.

De Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) is bedoeld om bestuur en toezicht van verenigingen en stichtingen te verbeteren. Er zijn regels opgesteld over taken, bevoegdheden, verplichtingen en aansprakelijkheid. De overheid wil met de wet voorkomen dat wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, zelfverrijking, misbruik van posities en andere ongewenste activiteiten verenigingen en stichtingen schaden.

Het invoeren van bovengenoemde wet doe je samen met de andere bestuursleden. Deze taak zal de eerste tijd wat meer werk vragen maar gemiddeld is de werkbelasting circa 2 uur per maand.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met de voorzitter Ria van Gils (voorzitter@kv-roosdunen.nl ).