Lid worden van de KVR

geplaatst in: Nieuws | 0

Steeds meer seizoens campings worden overgenomen door projectontwikkelaars. De laatste tijd hebben diverse televisieprogramma’s aandacht besteed aan dit fenomeen. Ook op deze site is er aandacht aan besteed. In de rubriek Nieuws kunt u er meer over lezen.

In een van deze televisieprogramma’s komt een ontruiming van een camping aan bod waarbij mensen moeten vertrekken maar waar een deel van de caravan eigenaren toch een kans maken omdat zij optreden als een rechtspersoon.

De kampeerdersvereniging Roosdunen zet zich in voor de gezamenlijke belangen van de eigenaren van een kampeermiddel op het recreatiecentrum Roosdunen te Ballum, teneinde een optimaal gebruik van het kampeermiddel en de continuering van het gebruik te kunnen bewerkstelligen.

Het lidmaatschap kost slechts 15 euro per jaar. Als u lid bent kunt u ook met korting deelnemen aan de jaarlijks Paasbrunch en Herfstbuffet.

Op deze site vindt u meer informatie over hoe u lid kunt worden.

Deel dit bericht: