Combimelder voor stacaravan

geplaatst in: Nieuws | 0

In een artikel van 12 maart 2023 heeft u kunnen lezen over een nieuwe wet om het aantal koolmonoxidevergiftigingen te beperken. In deze wet staat ook een verplichting om rook en koolmonoxidemelders op te hangen in huis en stacaravan.

In dit artikel willen wij even wat dieper in gaan op melders in een stacaravan. Niet ieder melder kan namelijk tegen koude temperaturen.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat bij melders die u koopt bij een bouwmarkt vaak niet wordt aangegeven of deze geschikt is voor de koude temperaturen in uw caravan. Vaak moet u de hele productbeschrijving doorspitten om deze informatie te vinden. En dan heeft u hem al gekocht.

Koolmonoxidemelders met een Figaro® sensor kunnen bijvoorbeeld beter tegen kou dan andere sensoren in koolmonoxidemelders. Een koolmonoxidemelder met Figaro® sensor is dus de beste oplossing voor in de camper, caravan of boot. Hierdoor bent u ook zeker van uw veiligheid wanneer u eropuit bent.

De X-sense SC01 Combimelder is een betrouwbare combimelder die tegelijk rook én koolmonoxide meet. Deze melder is onder andere te koop bij www.brandpreventiewinkel.nl

Op deze site kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

Deel dit bericht: